Bi Kaç Haftadır Araştırıyorum Yardımlı Epli Seri İzlenmeleri Çok TutmuyorEpsiz genelde tutmuyor hocam
İzlenmeler Düşük Kalıyor Yani Tutmuyor Dememdeki SebepBi Kaç Haftadır Araştırıyorum Yardımlı Epli Seri İzlenmeleri Çok Tutmuyor
Valla hobi olarak ilerle tutarsa zaten ek olmuş olur güzel olurİzlenmeler Düşük Kalıyor Yani Tutmuyor Dememdeki Sebep
Amacım Gelir Kapısı Yapmak Değil Güzel Yerlere GelebilmekValla hobi olarak ilerle tutarsa zaten ek olmuş olur güzel olur![]()
Edit çok önemli videolarda,iyi edit yapman gerekiyor
Knkm edit yapmayı bilmiyorum ama öğreneceğim zamanlaEdit çok önemli videolarda,iyi edit yapman gerekiyor
Normal hayatta sohbetimi sever dinlerler ama video kaydına girince garip Bi. Çekimser oluyorum sanırım zamanla geçerSohbetin muhabbetin akıcıysa çok fazla editle uğraşmasanda olur, giriş ve kapak fotoğrafı için yeterli olur keyiflede izlerim
İşte ekran, kamera vb karşısına çıktığında bi yadırgama oluyorNormal hayatta sohbetimi sever dinlerler ama video kaydına girince garip Bi. Çekimser oluyorum sanırım zamanla geçer
Ah ahahha çok doğruİşte ekran, kamera vb karşısına çıktığında bi yadırgama oluyor
Reis epsiz yardımsız çok zor olur mu bilmiyorum ama içerik bı yerden sonra hep aynı yerde dönerİzlenmeler Düşük Kalıyor Yani Tutmuyor Dememdeki Sebep
Reis epsiz yardımsız çok zor olur mu bilmiyorum ama içerik bı yerden sonra hep aynı yerde döner
KatılıyorumReis epsiz yardımsız çok zor olur mu bilmiyorum ama içerik bı yerden sonra hep aynı yerde döner
Knkm daha başlamadım aslında direk epli yardımlı mı başlasam 100 w war hazırda?Katılıyorum![]()
Denenmeden bilinmez hocam ticaret gibiKnkm daha başlamadım aslında direk epli yardımlı mı başlasam 100 w war hazırda?