Efsaneyi Tartışıyoruz: Bedensel Savaşçı Balonu Patladı mı? (Zihinsel vs. Bedensel)

duntless

Arkadaşça
Tarafsız
Aktiflik Süresi
5s 31dk
Bugün Metin2 tarihinin en büyük, en bitmek bilmeyen ve köy meydanlarında binlerce vs'ye sebep olan o kutsal tartışmanın fitilini ateşlemeye geldim.

Yıllardır süregelen bir algı var: "Bedensel her zaman en iyisidir, en hızlı kasılır, en iyi hasarı vurur."

Peki gerçekten öyle mi, yoksa yıllardır bir Bedensel Savaşçı balonunun içinde mi yaşıyoruz? Gelin gerçekleri biraz masaya yatıralım!
13299894ft8.jpg

pEDR9r.jpg

🔴 Hava Kılıcı mı, Güçlü Beden mi?

Bir tarafta her bastığında defansınızı yerle bir eden ama devasa hasar veren Hava Kılıcı, diğer tarafta slotların arasında kaya gibi durmanızı sağlayan, sizi asla yere düşürmeyen Güçlü Beden.

• Bedensel Savaşçı: Evet, Öfke ve Hava kılıcıyla metin taşlarını saniyeler içinde eritiyor. Peki ya Sürgün Mağarası'na veya Örümcek Zindanı 3. Kata geldiğinizde? O aldığınız ekstra hasar yüzünden slotların içinde "yerden kalkamadığınız" günleri ne çabuk unuttunuz?
  • Zihinsel Savaşçı: "Zihinsel yavaştır, kasılması zordur" diyenler muhtemelen iyi bir ortalamalı KDP veya Dolunay kullanmamıştır. Zihinsel, minimum item masrafıyla oyunun en zor haritalarında bile tank gibi durabilir. Hele o Ruh Vuruşu'nun pvp'de tek atma hissiyatı...

💸 Ekonomik Gerçekler: Hangisi Cep Yakar?

Foruma açıkça konuşalım: Hava Kılıcı beceri kitabı (BK) fiyatları uçmuş gidiyor. Bir Bedensel Savaşçı'yı Perfect (P) yapmak için harcanan Won ile sıfırdan kusursuz bir Zihinsel çar dizilebiliyor.

Soruyorum size: Sırf popüler diye Bedensel oynayıp tonlarca Yang/Won harcamak gerçekten mantıklı mı?

🔥 BÜYÜK ANKET VE TARTIŞMA!

Şimdi sözü forum sakinlerine bırakıyorum. Tarafını seç ve aşağıya nedenini yaz!
⚔️ Bedenselciler: "Hız ve hasar her şeydir, yatıramayacağımız çar yok!" mu diyorsunuz?🛡️ Zihinselciler: "Siz slotlardan kaçarken biz slotların içinde çay demliyorduk" diye hava mı atacaksınız?

Sizce Metin2'nin gerçek kralı hangi sınıftır? Yorumlarda kavga etmeden (veya ederek!) tartışalım!

(konu yapay zekadan esinlenerek hazırlanmıştır)

Konuyu görüntüleyenler