TR Başlamak

marcopolotr

Tarafsız
Aktiflik Süresi
7dk
Merhaba,
Eski oyuncuyum TR nin yeniliklerini pek bilmiyorum.
Ama TR Ye sağlam bir şekilde başlamak istiyorum, fakat göz attığım kadarıyla TR arkadaşsız ortamsız oynaması çok zor, başlamayı düşünen bırakmayacak arkadaşlar var mı?

Ben herhangi bir servere para yatırarak başlayabilirim, eşlik edecek varsa bu şekilde ilerleyebiliriz. (ORTAK DEĞİL-HERKES BİREYSEL)

Hocam eski tr oyuncusuysan tavsiye etmem.Yenilikleri öğrenmen zaman almasından ziyade oyunun eski tadı yok.Full farm ve sürekli para yatırmam gerekiyor çok sinir bozucu bir durum.Açıkçası oldschool pvp sunucusu oynamanı tavsiye ederim.

Dostum TR eskisi gibi değil fakat uzun ömürlğ olsun arada eskisi gibi takılıp zaman öldürürüm dersen olabilir tabi.Luciferi öneririm sunucu olarak.

para sürekli yatırmanız gerekiyor ve sizinle oyun boyunca yol gösterecek bir arkadaşa sürekli sesli ihtiyacınız var. yoksa anlaması zor bir ton sistem mevcut tabi oynayarak öğrenebilirsiniz

para sürekli yatırmanız gerekiyor ve sizinle oyun boyunca yol gösterecek bir arkadaşa sürekli sesli ihtiyacınız var. yoksa anlaması zor bir ton sistem mevcut tabi oynayarak öğrenebilirsiniz
Metin2 nin zaten bir çeşit karaborsa olduğunu düşünüyorum, ticaret oranıyla oynayanların sayısı keyif için oynayanlardan çok daha fazla. Benim için keyifte olur ticarette olur.

Merhaba,

Birkaç ay önce yeniden resmi sunucuyu bıraktım. Ben de eski oyuncuyum ve iş yerinde tanıştığım arkadaş grubu tesadüf oynadığı için muhabbet arasında davet aldım.
Fakat ne yalan söyleyeyim sarmadı. Bunu arkadaşlarım da farkında. Neredeyse hiç emek harcamadan 1-2 haftalık bir süreçte 97 seviyeye kadar gelmişim.
Yıllar önce değerli olarak gördüğümüz bu seviyelerde farm ağırlıklı bir yapı ve ticari boyutlarda bir oyun yapısı hale gelmiş. Bu sebeple arkadaşlarımdan özür dileyerek tekrar bıraktım hesap ile birlikte, sonuç olarak emek verdiler. 1-99 ya da 105 tarzda sunucularda vakit geçirmeni öneririm. Bu şekilde bir süre sonra heba eder hale geliyorsun. Verdiğin paranın da hakkını alabilmek lazım.

Konuyu görüntüleyenler