Merhaba arkadaşlar.

Muco1231

Tarafsız
Aktiflik Süresi
2s 3dk
Merhaba değerli naftas2 kullanıcıları;
Belirli bir düzende yapmış olduğum bir yayıncılık var. Aktif olarak bir başka yerde de çalıştığım için 2 hafta sürekli yayın açmaya çalısıyorum.
Metin2 kafamda bitirdim. yapmadığım farm dizmediğim karakter kalmadı. Artık bırakma noktasına geldim o yüzden her yayın mümkün olduğunca 100w'luk ep dağıtıyorum. Başka oyunlara da buradan toplayabildiğim beni seven kitle ile geçmeye çalışmaktayım. Daha sonra bu oluşturacağım kitle ile Kendi yapımım olan oyunları cıkartmaya hazırlanacagım. Eğlenceli bir serüvende beni takip etmek isterseniz aşağıya link bırakıyorum. Ve bir kaç yayından kesitler paylaşıyorum.
TWİTCH ADRESİ : TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİN
YOUTUBE ADRESİ: TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİN.

Hayırlısı olsun hocam fakat 1 2 metin2 videonu izledim zevkliydi sırf video amaçlıda oynayabilirsin.

Oyun çok güzel lakin çekebileceğim bir içerik kalmadı tekrara düşmek istemem bu süreçte beni izleyen arkadaşlara çekilişle yahut gartic show dan kazananlara ep dağıtıyorum. Hem öğrenci olup oyuna para yatirmamasi için hemde ufak bir destek olmak için nice oyunlar var piyasada başka oyunlarda bizi eğlendirir değil mi ??
Hayırlısı olsun hocam fakat 1 2 metin2 videonu izledim zevkliydi sırf video amaçlıda oynayabilirsin.

her hafta yeni pvp açılıyor kafana yatana başlayabilirsin gelirin de olur böylelikle

aslında zevk aldığın bir şey deneye bilirsin mesela farm veya boss kovalamaca veya vs gibi

aslında zevk aldığın bir şey deneye bilirsin mesela farm veya boss kovalamaca veya vs gibi
Balathor hariç tüm farmlari yaptım artık zevk vermiyor oyun bana zevkine 0 buz tilsimi bile 100 e bastım tüm zevklerimi aldım artık oyun bana sıradan ve para tuzağı geliyor o yüzden tüm mal varlığım bitmeden arada yayınlarına gelip ep alabilirsiniz. 🤣

her hafta yeni pvp açılıyor kafana yatana başlayabilirsin gelirin de olur böylelikle
Fikir için teşekkür ederim ama gelir amaçlı suanlik yayın yapmıyorum oyun yapımcılığı için yayın açıyorum

Konuyu görüntüleyenler