- Aktiflik Süresi
- 10s 6dk
Merhaba Naftas2 Ailesi! 
Uzun yıllar Metin2 sektöründen uzak kaldıktan sonra geri dönmeye karar verdim ve bu süreçte bir 1-99 hard server kurdum. Bu server, oyunculara daha zorlu ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şu an, oyun içi düzenlemeler ve optimizasyonlar üzerinde çalışıyorum ve birçok özellik üzerinde değişiklikler yapıyorum. Ancak, hâlâ eksikler ve fazla olan özellikler mevcut, bu yüzden dengeyi sağlamak biraz zaman alacak.
Yapılan Güncellemeler ve Düzenlemeler:
Sizlerden Beklediğim:Bu süreçte, oyuncuların görüşleri ve geri bildirimleri çok değerli. Oyun deneyiminizi paylaşarak eksik ya da fazla gördüğünüz özellikler, denge sorunları ya da yapılmasını istediğiniz düzenlemeler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü olumsuz ve olumlu geri bildirim, oyunun daha iyiye gitmesi için çok önemli.
Gelişen server hakkındaki tüm duyuruları buradan yapacağım ve her güncellemeyle birlikte oyuncu yorumlarına göre yeni iyileştirmeler yapacağım.
Hadi, hep birlikte bu oyunu daha eğlenceli bir hale getirelim!
Geri Bildirimlerinizi Bekliyorum!

Uzun yıllar Metin2 sektöründen uzak kaldıktan sonra geri dönmeye karar verdim ve bu süreçte bir 1-99 hard server kurdum. Bu server, oyunculara daha zorlu ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şu an, oyun içi düzenlemeler ve optimizasyonlar üzerinde çalışıyorum ve birçok özellik üzerinde değişiklikler yapıyorum. Ancak, hâlâ eksikler ve fazla olan özellikler mevcut, bu yüzden dengeyi sağlamak biraz zaman alacak.
Yapılan Güncellemeler ve Düzenlemeler:
- Dengeleme: Oyun içi zorluk seviyelerini ayarlamak, görevler ve canavarlara karşı olan mücadeleyi daha heyecanlı hale getirmek için yoğun çalışmalar yapılıyor.
- Yetenek Sistemleri: Oyunculara daha fazla çeşitlilik sunmak amacıyla bazı sınıf dengelemeleri ve yeni yetenekler ekleniyor.
- Ekipman ve İtem Güncellemeleri: PvE ve PvP dengelerini sağlamak için ekipmanlar üzerinde düzenlemeler yapılmakta. Yeni itemler ve geliştirmeler ekleniyor.
- Oyun Ekonomisi: Pazar, zanaat sistemi ve ekonomi dengeleri üzerinde çalışmalar sürüyor. Oyunculara daha adil bir ekonomi sunmak için yeni sistemler test ediliyor.
- Sunucu Performansı: Oyuncu sayısını kaldırabilecek ve düşük ping sunabilecek bir altyapı üzerinde optimizasyonlar yapıyorum.
Sizlerden Beklediğim:Bu süreçte, oyuncuların görüşleri ve geri bildirimleri çok değerli. Oyun deneyiminizi paylaşarak eksik ya da fazla gördüğünüz özellikler, denge sorunları ya da yapılmasını istediğiniz düzenlemeler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü olumsuz ve olumlu geri bildirim, oyunun daha iyiye gitmesi için çok önemli.
Gelişen server hakkındaki tüm duyuruları buradan yapacağım ve her güncellemeyle birlikte oyuncu yorumlarına göre yeni iyileştirmeler yapacağım.
Hadi, hep birlikte bu oyunu daha eğlenceli bir hale getirelim!

Geri Bildirimlerinizi Bekliyorum!