LoserGame2 [1-99 Hard Server Kurulum ve Geliştirme Süreci – Geri Bildirimlerinizi Bekliyorum!]

LoserGamers

Arkadaşça
Tarafsız
Aktiflik Süresi
10s 6dk
Merhaba Naftas2 Ailesi! 😊

Uzun yıllar Metin2 sektöründen uzak kaldıktan sonra geri dönmeye karar verdim ve bu süreçte bir 1-99 hard server kurdum. Bu server, oyunculara daha zorlu ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şu an, oyun içi düzenlemeler ve optimizasyonlar üzerinde çalışıyorum ve birçok özellik üzerinde değişiklikler yapıyorum. Ancak, hâlâ eksikler ve fazla olan özellikler mevcut, bu yüzden dengeyi sağlamak biraz zaman alacak.

Yapılan Güncellemeler ve Düzenlemeler:

• Dengeleme: Oyun içi zorluk seviyelerini ayarlamak, görevler ve canavarlara karşı olan mücadeleyi daha heyecanlı hale getirmek için yoğun çalışmalar yapılıyor.
  • Yetenek Sistemleri: Oyunculara daha fazla çeşitlilik sunmak amacıyla bazı sınıf dengelemeleri ve yeni yetenekler ekleniyor.
  • Ekipman ve İtem Güncellemeleri: PvE ve PvP dengelerini sağlamak için ekipmanlar üzerinde düzenlemeler yapılmakta. Yeni itemler ve geliştirmeler ekleniyor.
  • Oyun Ekonomisi: Pazar, zanaat sistemi ve ekonomi dengeleri üzerinde çalışmalar sürüyor. Oyunculara daha adil bir ekonomi sunmak için yeni sistemler test ediliyor.
  • Sunucu Performansı: Oyuncu sayısını kaldırabilecek ve düşük ping sunabilecek bir altyapı üzerinde optimizasyonlar yapıyorum.
Amacım: Server’ı daha heyecanlı ve zorlu hale getirmek, oyuncuların uzun süre keyifle oynayabileceği bir ortam oluşturmak. Ancak her şeyin bir dengeye oturması gerektiğini biliyorum ve bu yüzden sürekli olarak güncellemeler yapıp düzenlemelere devam edeceğim.

Sizlerden Beklediğim:Bu süreçte, oyuncuların görüşleri ve geri bildirimleri çok değerli. Oyun deneyiminizi paylaşarak eksik ya da fazla gördüğünüz özellikler, denge sorunları ya da yapılmasını istediğiniz düzenlemeler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü olumsuz ve olumlu geri bildirim, oyunun daha iyiye gitmesi için çok önemli.

Gelişen server hakkındaki tüm duyuruları buradan yapacağım ve her güncellemeyle birlikte oyuncu yorumlarına göre yeni iyileştirmeler yapacağım.

Hadi, hep birlikte bu oyunu daha eğlenceli bir hale getirelim! 😄

Geri Bildirimlerinizi Bekliyorum!

0223 144627

Hayırlı olsun. Bekliyoruz

Metin İçerikle Bu Şekilde;

metin-tu-young.avif
olum-metini.avif
katil-metini.avif
lanet-metini.avif
seytan-metini.avif
dayaniklik-metini.avif
golge-metni.avif
ruh-metni.avif
kiskanclik-metini.avif
siyah-metin.avif
hirs-metini.avif
savas-metni.avif
dovus-metni.avif
uzuntu-metni.avif

efsun-kutusu-lv5.avif
biyolog-sandigi.avif

Efsun Kutusu v5------------------------------------------------------------ Biyolog sandığ

tas-kesesi.avif
altin-yukseltme-kutusu.avif

Taş Kesesi ------------------------------------------------------------Altın Yükseltme Kutusu
metin-tasi-sandigi-v4.avif
efsun-kutusu-lv4.avif

Metin Taşı Sandığı v4------------------------------------------------------------Efsun Kutusu v4
cevher-sandigi.avif
gumus-yukseltme-kutusu.avif

Cevher Sandığı------------------------------------------------------------Gümüş Yükseltme Kutusu
metin-tasi-sandigi-v3.avif
egitim-sandigi-2.avif

Metin Taşı Sandığı v3 ------------------------------------------------------------ Eğitim Sandığı v2
metin-tasi-sandigi-v2.avif
efsun-kutusu-lv2.avif

Metin Taşı Sandığı v2 ------------------------------------------------------------ Efsun Kutusu v2
bakir-yukseltme-kutusu.avif
metin-tasi-sandigi-5-20lv-arasi-metinden-duser.avif

Bakır Yükseltme Kutusu ------------------------------------------------------------ Metin Taşı Sandığı v1
efsun-kutusu-5-20-lv-metinlerden-duser.avif
cicek-demeti-kutusu.avif

Efsun Kutusu v1 ------------------------------------------------------------ Çiçek Demeti Kutusu
zirhci.avif
silahci.avif

Zırcı ------------- Silahcı

hayırlı olsun oyun içi dengeyi sağlamak için öncelikle hile ve ep satışlarını engellemen gerekli. legal satış olabilir. başlangıç itemleri oyuncuyu çeker fakat dengede tutman gerekiyor. kesinlikle battlepass ve level görevi biyologa kafa yormak lazım. bosslar da önemli kule 9 kattan sıkabilir ne kadar hard olsa da kule kolaylasabilir cata kolaylaşabilir.

hayırlı olsun oyun içi dengeyi sağlamak için öncelikle hile ve ep satışlarını engellemen gerekli. legal satış olabilir. başlangıç itemleri oyuncuyu çeker fakat dengede tutman gerekiyor. kesinlikle battlepass ve level görevi biyologa kafa yormak lazım. bosslar da önemli kule 9 kattan sıkabilir ne kadar hard olsa da kule kolaylasabilir cata kolaylaşabilir.
Şuan ki amacım oyunu sade hale getirip tamamen 2008 tr haline geldikten sonra düzenlemeler yapmak. günümüze eskiyi andırıp gereksiz zorlaştırmaları kaldırmayı planlıyorum.
aslında 1 lv den 99 lv e kadar kasılıp eksikleri artıları bir bakmam gerekiyor.
Bakımda olan Web Sitemiz: Bakım Modu

Son düzenleme:
Arkadaşlar tek başına hataları ve eksikleri bulmak baya zor 3 gündür inceleme yapıyorum gözüme bir şey çarpmıyor artık :D bakar kör oldum beta olarak oyuna gelip eksik ve hata gözünüze çarpan şeyleri bana söyler misiniz diye rica edecektim. Şimdiden çook teşekkür ederim ☺️☺️

Hocam hayırlı olsun müsait zamanda bug bulmaya gelicem 😅

Konuyu görüntüleyenler